DOMAINPISTEEN TARJOAMAT PALVELUT...

 

 

Domainpiste - osta ja myy domaineja

Osto- ja myyntipaikka


Voit ostaa ja myydä kauttamme turvallisesti ja luotettavasti domaineja. Tarjoamme myös verkko-osoitteisiin liittyviä palveluita: sähköposti, nettisivut, verkkokaupat, varausjärjestelmät, nimipalvelut, suojaukset sekä graafisen ilmeen suunnittelun.

Domainrekisteröinnit


Rekisteröimnme ja välitämme kansallisia ja kansainvälisiä domaineja eli verkko-osoitteita. Fi-domain on luotettava, turvallinen ja suomalainen valinta. Viestintäviraston kautta ei enää voi rekisteröidä fi-verkkotunnuksia tai tehdä niihin muutoksia muut kuin verkkotunnusvälittäjät. Käytämme fi-verkkotunnusten rekisteröinnissä verkkotunnusvälittäjää, joka palvelee sinua verkkotunnusasioissa. Lisätietoa Viestintävirasto www.domain.fi

 

 

Domainpiste palvelut

Domainparkki


Domainparkiksi kutsutaan rekisteöityä domainia, jota ei ole vielä otettu käyttöön tai se halutaan ohjata olemassa olevaan sivustoon.  Ostamasi domain voidaan jättää odottamaan myöhäisempää käyttöönottoa.

Domainin nimipalvelut


Nimipalvelulla domain ohjataan esimerkiksi olemassa olevaan sivustoon tai sähköpostiin.

Domainiin liittyvät palvelut


Voimme tuottaa myös domainiin liittyviä palveluja kuten: nettisivut, sähköposti, ohjaus olemassa olevaan domainiin, domainparkki, verkkokauppa, varausjärjestelmä sekä paljon muita lisäpalveluita.

 

Domainien välittämisestä ja kaupankäynnistä vastaa Findora Oy, joka vastaa että domainosoitteen siirto, mahdolliset lisäpalvelut ja oikeudet siirtyvät ostajalle.