DOMAINPISTEEN TARJOAMAT PALVELUT...

 

 

Domainpiste - osta ja myy domaineja

Osto- ja myyntipaikka


Voit ostaa ja myydä domainpisteen kautta turvallisesti ja luotettavasti domaineja eli verkko-osoitteita. Tarjoamme myös verkko-osoitteisiin liittyviä palveluita: sähköposti, nettisivut, verkkokaupat, varausjärjestelmät, nimipalvelut, suojaukset sekä graafisen ilmeen suunnittelun.

Domainrekisteröinnit


Rekisteröimnme ja välitämme kansallisia ja kansainvälisiä domaineja eli verkko-osoitteita. Fi-domain on luotettava, turvallinen ja suomalainen valinta, mutta myös .com päätteiset ovat hyvä valinta jos harjoitat kansainvälistä toimintaa. Viestintäviraston kautta ei enää voi rekisteröidä fi-verkkotunnuksia tai tehdä niihin muutoksia muut kuin verkkotunnusvälittäjät. Käytämme fi-verkkotunnusten rekisteröinnissä verkkotunnusvälittäjää, joka palvelee sinua verkkotunnusasioissa. Lisätietoa Viestintävirasto www.domain.fi

 

 

Domainpiste palvelut

Domainparkki


Domainparkiksi kutsutaan rekisteöityä domainia, jota ei ole vielä otettu käyttöön tai se halutaan ohjata olemassa olevaan sivustoon.  Ostamasi domain voidaan jättää odottamaan myöhäisempää käyttöönottoa.

Domainin nimipalvelut


Nimipalvelulla domain ohjataan esimerkiksi olemassa olevaan sivustoon tai sähköpostiin.

Domainiin liittyvät palvelut


Voimme tuottaa myös domainiin liittyviä palveluja kuten: nettisivut, sähköposti, ohjaus olemassa olevaan domainiin, domainparkki, verkkokauppa, varausjärjestelmä sekä paljon muita lisäpalveluita.

Voimme myös vuokrata verkko-osoitteita käyttöön. Vuokraamalla osoitteen lyhimmillään 12 kk ja voimme kytkeä domainiin nettisivut ja sähköpostin sekä muita tarvittavia palveluita. Kysy domainin vuokraamisesta lisää.

 

Domainien välittämisestä ja kaupankäynnistä vastaa Hillo Group Oy, joka vastaa että domainosoitteen siirto, mahdolliset lisäpalvelut ja oikeudet siirtyvät ostajalle.

Välitettävistä osoittesta myyjä maksaa välityspalkkion ja ostajalle tästä ei tule lisäkuluja.