Domainpiste logo

DOMAINIEN OSTO- JA MYYNTIPAIKKA

Välitämme ja rekisteröimme kansallisia ja myös kansainvälisiä domaineja Suomessa.

Mikäli omistat domainin jonka haluat laittaa myyntiin, ota yhteyttä niin muutamme sen rahaksi.
 

 

Domainpiste miksi myydä domain


Miksi domain kannattaa ostaa?


Rekisteröimällä oman yrityksesi nimen ja tarjoamasi tuotteet ja palvelut vahvistat omaa brändiasi, ja helpotat asiakkaittesi ja kontaktiesi tiedonsaantia. Uusien asiakkaiden löytämiseksi yrityksesi on hyvä löytyä myös yleisimmillä tuote- ja palvelusanoillasi.

Mikäli domain, joka kuvaa hyvin yrityksesi tuotetta tai palvelua on jo varattu, voit ostaa myynnissä olevan domainin ottamalla yhteyttä palvelumme kautta.

 

Domainpiste miksi myydä domain


Miksi myydä domain?


Haluatko myydä domainin jolla ei itsellesi ole enää käyttöä? Palvelussamme voi olla joku, joka on kiinnostunut domainista ja haluaa ostaa sen. Voit jättää domainin myyntiin ilmaiseksi ottamalla yhteyttä palvelumme kautta.

Välityspalkkio on vain 10% nimipalvelussamme olevista domaineista. Toteutuneissa kaupoissa pidätämme komission kauppahinnasta.

 

Domainpiste domainpalvelu


Domainiin liittyvät palvelut


Olemme tehneet sopimuksen domain-palveluiden siirrosta ja palveluiden toteuttamisesta NettiTieto Oy:n kanssa, jonka luotettavat, monipuoliset ja turvalliset palvelut voidaan kytkeä nopeasti domainiin edullisesti mukaan. 

Voimme tuottaa myös domainiin liittyviä palveluja kuten: nettisivut, sähköposti, ohjaus olemassa olevaan domainiin, domainparkki, verkkokauppa, varausjärjestelmä, osto- ja myytipalvelukokonaisuuksia, rahoitusjärjestelmiä sekä paljon muita lisäpalveluita. 

Esimerkki hintoja:

Hallittavat Nettisivut 190-500 € tai alkaen 10 euroa kuukuadessa 

domainparkki: 2€/kk

sähköposti: 5kpl - 10€/kk

 

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!